Membri LiderJust la „Living Library”

Membri LiderJust la „Living Library”

Emilian Meiu, fost președinte LiderJust și Alexandra Lăncrănjan, președinte LiderJust 2014/2015 participă la Living Library. Evenimentul a ajuns deja la cea de-a VIII-a ediţie şi a devenit unul dintre cele mai de succes ale asociaţiei ELSA Bucureşti. Acesta va avea loc pe data de 14 decembrie, de la ora 19:30, în InSpayer Batiștei Bistro.

12311138_10205707370179322_7254778990463914455_n
Acest “seminar la o cafea” îşi propune să aducă împreună studenţii interesaţi de domeniul juridic şi elitele dreptului românesc, între care să se desfăşoare, într-un cadru informal, un schimb de idei cu privire la domeniile abordate.
În cadrul evenimentului vom avea onoarea de a-i avea alături de noi pe:
Carieră juridică – Judecător Emilian Meiu
Carieră juridică – Procuror Alexandra Carmen Lăncrănjan
Insolvenţă – Prep. univ. dr. Bogdan Iacob
Energy Law – Avocat Nora Ene, Bulboacă şi Asociaţii
Gaming Law – Avocat Ana Maria Baciu, NNDKP
Diplomaţie – Expert al Ministerului Afacerilor Externe Felix Zaharia
Arbitraj – Avocat Gabriel Paraschiv, Dragne & Asociații

Prelegerea are ca scop atât crearea unei apropieri între practicieni şi studenţi, cât şi fixarea de către aceştia din urmă a unor noţiuni teoretice din diferite domenii juridice.

Pentru înscrieri vă rugăm să completaţi formularul alăturat: www.tinyurl.com/LivingLibraryELSA .

De asemenea, atât pentru mai multe detalii, cât şi pentru a vă răspunde la absolute orice neclaritate accesaţi: https://www.facebook.com/events/1493978320906978/ sau scrieţi-ne la adresa de mail: living.library@bucuresti.elsa.ro.

ELSA (The European Law Students` Association) a fost înfiinţată în 1981 de studenţi la Drept din Austria, Germania, Polonia şi Ungaria, fiind cea mai mare organizaţie internaţională a studenţilor la Drept şi a tinerilor jurişti. În prezent, ELSA există în 41 de ţări europene, în cadrul a peste 300 de universităţi, reunind peste 35.000 de membri. ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

 

 

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.