Stagii de practică – Busolă în carieră 2012

Program integrat de orientare în carieră pentru studenții la drept

 

Partener media: JURIDICE.ro

Dacă eşti motivat să faci practică într-o societate de avocaţi, într-o bancă sau în instituţii publice, LiderJust îţi oferă busola care să te ghideze în alegerea carierei potrivite.

Îţi oferim stagii de practică aprofundate, într-o singură instituţie sau stagii mixte,în mai multe instituţii, în funcţie de aspiraţiile tale profesionale.

 

Pentru cine?
Stagiul de practică se adresează studenţilor la drept, în anii al III-lea, al  IV-lea de studiu și masteranzilor, va avea o durată de două luni şi se va desfăşura în perioada septembrie-noiembrie 2012, în Bucureşti.

 

Unde?

Studenţii participanţi vor avea posibilitatea de a face practică în instituţiile publice şi private partenere ale programului: Ministerul Justiţiei, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Afacerilor Externe, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Stoica şi Asociaţii, Cunescu Balaciu şi Asociaţii, Vernon, David şi Asociații, BRD, Judecătoriile Sectoarelor 1-6 Bucureşti, Parchetele de pe lângă Judecătoriile Sectoarelor 1, 2 Bucureşti.

 

Burse

Întrucât stagiile vor avea loc numai în Bucureşti, 10 studenţi care studiază în alte centre universitare din afara Bucureştiului, din totalul celor 30 selectaţi pentru a participa la internship, vor putea beneficia de sprijin financiar sub forma uneiburse în valoare totală de 500 de dolari. Bursele se acordă pentru merite academice şi extracurriculare deosebite.

 

Cum aplici?

În primă fază, trimite-ne: un CV şi o scrisoare de motivaţie de maxim 500 de cuvinte, cu titlul: „Unde mă văd în cinci ani până la data de 24 august 2012, la adresa de email: corina.rebegea@liderjust.ro.

Dacă vei fi selectat pentru a doua fază, urmează să te chemăm la un interviu în Bucureşti, la începutul lunii septembrie.

Toţi candidaţii vor primi rezultatul final prin e-mail pâna la data de 14 septembrie 2012.

 

 

581081_333236680089139_65920349_n